Du er landet på Aktivitetsarmbånd.dk, det helt rigtige sted at finde Prinsesse aktivitetstracker. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Prinsesse aktivitetstracker tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: GARMIN Vivofit jr. 3 Disney Prinsesse børnearmbåndsur med aktivitetstracker

  • Mærke: Garmin
  • Franchises: Prinsesse, Disney

Sidste produkt på vores liste er GARMIN Vivofit jr. 3 Disney Prinsesse børnearmbåndsur med aktivitetstracker som vi har fundet til 649,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Garmin vívofit jr.
3 Lilac Floral armbåndsur er fuld af eventyr og leg.
Børneuret er med aktivitetstracker, svømmeegnet og er yderst børnevenlig.
Den har et tændt farvedisplay med barnets navn og forskellige figurer.
Via fuldførte opgaver kan barnet låse…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Prinsesse Aktivitetstracker på listen er GARMIN Vivofit jr. 3 Disney Prinsesse børnearmbåndsur med aktivitetstracker fra Guldsmed Østergaard med en pris på 649.00. Billigste udvalgte Aktivitetstracker er GARMIN Vivofit jr. 3 Disney Prinsesse børnearmbåndsur med aktivitetstracker som du kan købe for 649.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Prinsesse Aktivitetstracker data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Prinsesse Aktivitetstracker tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Aktivitetstracker guides:

Fandt du ikke det rigtige Aktivitetstracker blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Aktivitetstracker: